Monday, February 16, 2009

Kena Tag Lagi

Terima kasih kepada Cik Ilia Diyana sebab tagging gua.

Okay, gua kena buat ini:

1. Go to your photos folder in your computer.

2. Go to the 6th folder of photos.

3. Go to the 6th picture in that folder.

4. Put the picture on your blog and description of it.

5. Invite six friends to join the challenge.

6. Link them in your blog and let them know they have been challenged.


Okay ini gambar geng diving gua. Gambar diambil dekat dive site Sea Rock Bell, Pulau Perhentian Kecil, Terengganu pada 26/08/2008. Gambar belakang diving partner gua (Agus). Yang buat thumb up tu diving partner dari Melaka (John) dan yang buat okay sign tu Instructor Diving (Mikiko Ando). Dekat dive site nie banyak terumbu gambar dan ikan- ikan yang cantik. Owh rindu gila nak diving, ada masa dan duit lebih nak pergi diving la.

Ilia Diyana nak ikut tak?

Gua nak tag Teyha, Bloomgalz, Ema Songall, Dyana dan Burn.

Tak nak tag ramai- ramai nanti kena maki.

4 comments:

leya-d said...

wah... promote name penuh i terus... hehe.. ;p

teyha! said...

ah. mimi. sgt jahat. tapi takpe. aku takde folder pic dlm laptop. hihi. terselamat! hehe.

bimbing said...

diving.. hmm satu aktiviti yg tak mungkin saya dpt lakukan pada umo sebegini.. apapun saya dedicate kan "tajuk" posting terbaru saya kepada semua divers dimana juga..

http://bimbing-smksi.blogspot.com/2009/02/sambil-menyelam-minum-air_18.html

Dyana/Nadia/Dai/dizzy said...

ok nanti i buat thx