Wednesday, October 22, 2008

Tentang GC

Daripada gerak geri GC gua tampak GC tertarik dengan gua dan gua pun tertarik dengan GC kalau tak kenapa gua post cerita tentang GC kan. Bahkan hari pertama bersemuka dengan GC sudah jatuh hati.Hihi..Tapi gua ada satu masalah yang sering menganggu fikiran ini. Misalnya kami couple, adakah perhubungan ini akan berjaya. Adakah GC menerima hubungan jarak jauh ini. Owh tuhan berikan gua petunjuk.

P/s: Sumone please give sum advise and opinion.

9 comments:

BuRn said...

belom cuba belom tahu,
dah cuba dah tahu,

jgn pikiaq dulu yang akan datang,
create sweet memories first,
then, up to u ler

shamimi said...

to safwan: thanx bro...

Dyana/Nadia/Dai/dizzy said...

betol!(sokong burn)

bLosSom86 said...

yesh2 correct.
usually girls cant stand a long distance relationship,tapiiiiiii bila dah betol2 fall for sumone tu,rasenye okay jek;)

good luck dude!

WarongKopi said...

slow2 baru feel

ahhhh

ameirul azraie bin mustadza said...

life is short bro!klu nak fikir jadi ke tak sampai ke tua nanti kau bujang.haha.

shamimi said...

To Dyana: I will try...

To Blossom: Thanx...

To Warong: Huhu...betul2(gaya kartun upin ipin)

To Jae: Haha lorh kata kt gua, lorh biler lg...Hihi...

BuRn said...

kamon bro...aku tengah menunggu khabar gembira dari ko nih...xtau apesal hidung aku dah terbau nasi minyak ni...

shamimi said...

To Burn: Ada je kn lorh nie...Will update later...Hihi...