Sunday, May 31, 2009

Peringatan!!!

Kahwin nanti dekat Hotel sahaja. Tak payah penat menyusun dan mengemas.

Baru balik dari majlis kahwin sepupu gua. Penat owh...


P/s: Jatuh hati dengan seorang gadis dekat majlis itu. Hihi...

5 comments:

bLosSom86 said...

wedding kat hotel is cool and tak penat at all since org buat kn semua

tp wedding kat rumah kn lagi meriah?
kazen tolong menolong.pastu semua pon leh tgk pengantin.kn?

hehe

tp wedding atas kapal plg best kot! :D

shamimi said...

To Blossom: Betul2 tapi kt hotel pon org leh tgk pegantin jgk.

Mmg impian nk bt wedding ats kapal tp takut org mabuk lak.Hehe...

sickchild said...

haha aku nanti panggil katering je.
hahahahahahahha.
aku kan pemalas. =D

hanis said...

cinta pandang pertama???

shamimi said...

To Hanis: Blh dikata mcm tu jgk ar. Hopefully dpt jmpe lg dgn gadis tu.Hehe...