Tuesday, May 26, 2009

Merci Beaucop Emma

-Letakkan imej award di page blog anda.
-Listkan 5 fakta penting tentang pemberi award.
-Listkan 10 fakta atau minat tentang penerima award; diri anda.
-Listkan bakal penerima award dan sedikit gambaran tentang mereka.

-love with Big Bang and 2NE1.
-addicted to camera.
-blogshoppaholic.

Senang Cerita:
Camera+Art+Music+Movies+Food = her addiction!.

*Menyelam scuba adalah kegemaran.
*Sangat suka aktiviti lasak.
*Suka ambil gambar tapi tak suka diambil gambar.
*Layan Orchestra Symphony(John William, Danny Elfman & Etc.)
*Melancong adalah wajib.
*Kipas Susah Mati cerita sequel(Harry Potter, Star Wars & Etc.)
*Marvels & DC fav8 comics(Tp dah lama x baca)
*Anime person(Latest Afro Samurai)
*Sangat suka Love Story.
*Seorang yang simple jew(Senang didekati)

Okay nak tag:
Sis Belle= Dia seorang yang style and gorjes(Jatuh hati owh.Hehe...)

Rasanya Sis Belle seorang jew yang gua nak tag sebab hari- hari memang wajib buka blog dia. Jangan marah ek Sis Belle, dapat Award tu.

1 comment:

i.am.belle said...

xD miahahahahaha

kamu buat aku terSENYUMlah pagi2 buta ni momo *v*

tQ dear. okeylah sis belle simpan tag ni dulu, bila free sis buat eh. take care bebeh