Friday, June 13, 2008

My 1st Dive Gear

Fin & Buntil Beuchat

Wetsuit Problue

Mask Maser

Slm...Akhirnya kini pasti gua dapat menyelamkan diri dengan lebih selasa dengan adanya dive gear yang baru gua beli 2 hari lepas...Gua berpuas hati dengan pembelian ini kerana ia berbaloi untuk jangka masa yang panjang tambhan pula harganya berpatuttan...Lagipun dah lama gua cari dive gear ni...Sebab tu gua rembat jew dive gear yang ditawarkan pada gua...Nama dive shop ialah Ed Scuba...Jadi sape yang berminat nak buat lesen Open Water atau terus nak buat Advance Water, boleh saja datang dekat dive shop ni...Dive shop ni terletak di Subang ala dekat Jambatan dekat PJ tu...Lagi bagus bawa kawa- kawan yg berminat nak diving juga...Sebab kalau buat lesen diving seorang nanti jadi bosan pulak...Jadi bawa la kawan- kawan yea...Ongkosnya boleh berunding dengan tuan empunya kedai...Ni gua sertakan 2 alamat dan website dive shop yang korang boleh pergi...Okay guys lets dive...dive...dive...!!!

1) Ed Scuba, No. 18 Jalan PJS 8/6 Bandar Sunway 46150 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.
Tel: 603- 5631 4424
Website: www.edscuba.com

2) ORCA BLUE SDN BHD, Lot T101, Third Floor, City Square Center, No 182, Jalan Tun Razak 50400 Kuala Lumpur.
Tel: 603- 2164 5803
Fax: 603- 2164 5804
Website: www.myorcablue.com

P/s: Lain- lain owner yea, jangan ingat sama...

2 comments:

safwanisa said...

bile nk ajak aku gi diving wei...

shamimi said...

To Safwan:
Klu ko ader masa n duit lebih leh bt Open Water Diver...Xleh diving suka2 ati kn ader lesen...Akunye lesen ponleh diving smpi 18 meter jew lbh dr 18 kn abik lesen lain...