Wednesday, November 12, 2008

Tentang GC dan yang terakhir

Segala yang dipendamkan didalam hati telah diluahkan kepada GC dan duka citanya GC menolak lamaran gua untuk menjalinkan hubungan maksud gua couple jarak jauh. GC memberitahu tidak sanggup berjauhan dan paling malang sekali hatinya telah dicuri oleh jejaka lain, gua hanya lewat sedikit sahaja katanya. You are right bro burn, gua terlalu mengambil masa berfikir dan sudahnya gua melepas seorang GC.

Haha apa nak buat nasib tidak menyebelahi gua. Tapi bila difikirkan balik ada baik juga gua tidak couple dengan GC sebab dari pengamatan gua dari seorang teman yang kemungkinan sekarang berada ditengah-tengah Laut China Selatan, dia pernah bercouple jarak jauh. Daripadanya gua sudah nampak bertapa seksa couple jarak jauh ini. Sampai kadang- kadang gua tengok teman gua tu angau dibuatnya. Sebab itu mengambil masa yang lama nak luahkan isi hati kepada GC.

Apa- apa gua okay saja. Hidup mesti diteruskan, harapan perlu terus dipegang dan cinta masih boleh dicari. Gua percaya satu hari nanti akan berjumpa dengan seseorang yang ditakdirkan untuk gua. Tunggu dan lihat sahaja nanti.


P/s: Tapi gua tetap berkawan dengan GC lagi cuma tidak serapat dahulu.

10 comments:

BuRn said...

rilek bro...ramai lagi GC atas muke bumi ni. tinggal tak tau mane satu je yg diketemukan dgn kite. mane tahu sok, luse, tahun depan or abad depan ade rezki utk ko...hehe. cheers

Dyana/Nadia/Dai/dizzy said...

aiyak! lu telepas dia lorr.tarak papa ada ramai lagi GC(Gadis cantik/comel), GbI( Gadis beriman), GK (Gadis kelakar)-I la tu, GP ( Gadis Perasan)-I gak, GG ( Gadis Giler)-I gak. Yang plg penting ada GuK ( Gadis boleh dijadikan kwn)- I lagi.
huhu.pening-pening kopi kat ABC mamak still tak effect.

shamimi said...

To Burn: Relax bro okay jew, pe2 pon thanx...

To Dyana: Haha btol tu better ada kawan gurl yg best mcm u...

Dyana/Nadia/Dai/dizzy said...

Wow! thx

Dyana/Nadia/Dai/dizzy said...

gud luck in ur exam this saturday!

botolbiru said...

//i admit i didnt read the post

just nk ckp.
"you are a diver??"
wow bestnyer, been hoping to learn that for my life.swimming?DONE.snorkeling?DONE.diving?mase kat pulau paya jer.tuh pon ade instructer for 1 whole hour..yehoo
brape ek it cost?

sowi lari dr tajuk..but i dont know how to reply too than doing this =P

Epy^Smith said...

huh... senasib la kite.. huhu..
GC sucks,,,,

BuRn said...

memandangkan ade yg lari dari topik, gua pun nak lari jugak...

pape plan tym cuti sem ni, ajak gua skali seblom mati kebosanan kt rumah.hehe

ntk relate kan balik ng topik;
mane tau jumpe 'GC The Another' crite plak ke tym cuti ni...hehe

fara said...

hello....im back..

shamimi said...

To Burn: Bro x g mn2 pon. Pitis xdok boh. Klu jln area KL je kot. Tp maybe ar bln 12 nie nk g Langkawi kot...

To Fara: Welcome back...