Sunday, November 23, 2008

Budak- budak papan selaju

Malam ini(29/11/2008) baru boleh online kalau tidak kena pergi cybercafe. Selalu online dekat rumah saja tapi disebabkan modem rosak terpaksa pergi cybercafe itupun kejap saja sebab server cybercafe itu lembab gila. Dua tiga hari lepas gua turun KL sebab dah bosan sangat, nak online tak boleh terus ambil keputusan gerak ke KL teman adik gua main papan selaju. Mula- mula tak tahu nak main dekat mana akhirnya adik gua dan teman bercadang nak main dekat KLCC. Diorang cakap ada tempat yang best. Jadi gua ikut saja diorang. Sampai- sampai rupa dekat dengan Tower 1 KLCC dekat tempat lapang sebelah bus dan teksi selalu parking tu. Ini ada beberapa photo yang sempat disnap, alangkah bagusnya gua ada kamera canggih boleh snap photo dengan lebih terperinci.

Nose Tail Slide

50/50 Slide

360 Deg Kickflit yang x jadi

50/50 dan

Land dengan baik

Sedia untuk melencur

Panorama Kuala Lumpur pada dingin pagi

Tempat lapang yang gua cakap tu
(Tak tahu nama tempat tu)

10 comments:

bLosSom86 said...

wahhh,u r a skater?sounds nice.boleh ajar?hehe.guess what,i pon rase nk beli dslr!tp tggu u beli dlu la kan.leh mintak advice:p

shamimi said...

To Blossom: Haha...adik i jew yg skate i dh bersara. Hihi...Nk main skate kn berani patah tangan owh...

Dyana/Nadia/Dai/dizzy said...

oi dtg klcc tak koling

bLosSom86 said...

owhh tamo ahh camtu.nk tgk u main jek boleh?haha:p

shamimi said...

To Dyana: Klu ajak u, takut bosan lak coz tgk diorang main bkn best pon. Hihi..t klu i trn KLCC lg i koling u...

To Blossom: Blh main tp setakat meluncur jew la. Nk bt skill2 lain dh x pro. I dh lm bhenti main sjk pmr lg. Dh takut untuk jatuh dan patah tangan.

Dyana/Nadia/Dai/dizzy said...

haha pandai2la I menghiburkan diri sndiri

Dyana/Nadia/Dai/dizzy said...

busy tapi pandai2la curi masa.dah ktagih apa2 ja sanggup buat

teyha! said...

waaah. mimi. nak tangkap gambar! roger aku kt ym weh.

bLosSom86 said...

hey,where gone?
lama tak update
:)

shamimi said...

To Blossom: Hey, ada jew kt KL nie. Cuma xde bende menarik nk dipostkn. How r u?X dpt keje lg? Hey bsk x g tgk kedai jae kt Um kol 8 smpi midnite?